Localizare:
Malama Beach Holiday Village este amplasat la malul marii in Malama. Cel mai apropiat aeroport este International Larnaca la 40 minute de mers cu masina de proprietate.
Facilitati:
Hotelul dispune de sala de fitness, receptie 24.7, kids club, trei piscine, wellness & spa (masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare), parcare, restaurante cu specific culinar international, baruri, entertainment nights, WIFI gratuit, rent a car, activitati sportive ( tenis de masa, volei, fotbal, boules si yoga)
Tipuri de camere:
Toate tipurile de camere dispun de aer conditionat, TV prin satelit, telefon, uscator de par, WIFI, seif
-Double Room Sea View 20mp: cu vedere partiala sau totala spre mare acest tip de cameraare capacitatea maxima de doua persoane
- One Bedroom Suite 41-47mp: cu vedere spre gradina acest tip de suita are capacitatea maxima de patru persoane
-Superior One Bedroom Suite 52mp: cu vedere spre gradina acest tip de suita are capacitatea maxima de patru persoane
-Two Bedroom Suite 88-100mp: cu vedere spre gradina acest tip de suita are capacitatea maxima de sase persoane
 
 
*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Asistenta ghid; Avion OTP-LCA Day 7 2023 Bucuresti - Larnaca; Taxe de aeroport; ; ; Avion LCA-OTP Day 7 2023 Larnaca - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Malama Beach Holiday Village , Cipru de Nord, Cipru

Verifica tarife si disponibilitate