Ziua 1
Plecare la ora 06:00 din Bucuresti (Piata Unirii Aleea Dealul Mitropoliei) pe traseul - Pitesti - Rm Valcea - Sibiu -Nadlac. Cazare Hotel in zona Gyor.

Ziua 2
Mic dejun. Ne indreptam catre Austria unde vom face un scurt tur pietonal in orasul Graz al doilea oras ca marime al Austriei, cunoscut pentru muzeele sale de istorie naturala, de arme si armuri, de folclor, de fotografie, religie, literatura. Cazare Hotel in zona Venetia - Padova (Italia).

Ziua 3
Mic dejun. Ne indreptam catre Padova unde vizitam Basilica di sant Antonio. Plecare catre Milano unde vizitam Galeriile Victor Emanuel si Domul. Sosire Cazare Hotel in zona Savona.

Ziua 4
Mic dejun. Plecare spre Costa Brava traversand fascinanta Coasta de Azur. Deplasare catre principatul Principatul Monaco unde vom avea ocazia sa vedem Palatul Priciar Portul si faimosul Casino. Ne vom indrepta catre Nice - bijuteria Rivierei Franceze. Tur panoramic pe renumita Promenade des Anglais, vestita artera din centrul Nisei. Scurta oprire pe traseu in statiunea Cannes pentru a vedea aleea vedetelor langa Palais des Festivals et des Congres. Cazare + cina Hotel in Costa Brava.

Ziua 5
Mic dejun. Ne bucuram de soare, plaja si o mare incredibil de frumoasa. Timp liber si excursii optionale in care vom descoperi fascinanta Barcelona (Tarif 35 euro/ pers, minim 25 participanti), Montserrat + Andorra la Vella (Tarif 50 euro/ pers, minim 25 participanti). Cazare + cina Hotel in Costa Brava.
Excursii optionale:Excursie Barcelona (cuprinde vizite la cele mai importante repere turistice ale Barcelonei: Portul Olimpic, casele Gaudi, Piata Spaniei, Stadionul Camp Nou, Montjuic si Piata Cataloniei cu oprire la Sagrada Familia (plata la intrare) - Tarif 35 euro/ pers, minim 25 participantiExcursie Manastirea Montserrat + Andorra la Vella centrul spiritual al Cataluniei. Manastirea este situata intr-un cadru natural deosebit, intr-o rezervatie naturala, la o altitudine de 700 m si la 48 km de Barcelona. Montserrat dateaza din anul 1025 si adaposteste o statueta facatoare de minuni ce o reprezinta pe Fecioara Maria (La Moreneta) care a fost descoperita intr-o pestera in munte in anul 880 - Tarif 50 euro/ pers, minim 25 participantiSeara Flamenco - include (transport, muzica live, dans, spectacol flamenco, bauturi) la Castelul Medieval Tordera - Tarif 50 euro/ pers.


Ziua 6
Mic dejun. Ne bucuram de soare, plaja si o mare incredibil de frumoasa. Timp liber sau excursii optionale in care vom descoperi locuri noi si ne vom indragosti de frumusetea Spaniei.

Ziua 7
Mic dejun. Ne bucuram de soare, plaja si o mare incredibil de frumoasa. Timp liber sau excursii optionale in care vom descoperi locuri noi si ne vom indragosti de frumusetea Spaniei.

Ziua 8
Mic dejun. Ne bucuram de soare, plaja si o mare incredibil de frumoasa. Timp liber sau excursii optionale in care vom descoperi locuri noi si ne vom indragosti de frumusetea Spaniei.

Ziua 9
Mic dejun. Ne bucuram de soare, plaja si o mare incredibil de frumoasa. Timp liber sau excursii optionale in care vom descoperi locuri noi si ne vom indragosti de frumusetea Spaniei.

Ziua 10
Mic dejun. Deplasare catre Franta. La Avignon se viziteaza Palatul Papal. Cazare Hotel in zona Bellegarde (Anecy) - Geneva.

Ziua 11
Mic dejun. Traversam Elvetia. Vizitam in Geneva . Podul Mont Blanc, Jardin Des Anglais si marea fantana arteziana simbol al Genevei. Ne indreptam apoi catre Zurich unde admiram Lacul Zurich, Wasserkirche- Biserica Apei (exterior), Canal Limatt, Catedrala Grossmunster, Biserica Femeilor. Scurt popas in Liechtenstein - Vaduz. Cazare Hotel in zona Austria frontiera Elvetia (zona Feldkirchen/ Bludenz) .

Ziua 12
Dupa servirea micului dejun, plecam spre Austria pentru a vizita orasul Innsbruck - pitorescul oras asezat pe culmile Alpilor, cunoscut drept capital Tirolului. In turul pietonal vom descoperi Centrul Vechi cu o istorie de 8 secole: Hofburg-palatul regal,Hofkirche- biserica gotica, Domul Sf. Jakob si Casa cu acoperisul de aur- Goldenes Dachl, simbolul orasului medieval. Vizitam apoi Muzeul Swarovski din Wattens, locul de bastina al cunoscutului bijutier (Daniel Swarovski). Cazare Hotel in zona Viena.

Ziua 13
Mic dejun. Incepem vizitarea Vienei cu resedinta de vara a familiei de Habsburg, Palatul Schonbrunn, unde vom admira atat somptuoasele incaperi, cat si gradinile ce se intind pe cateva zeci de hectare. Tur pietonal in centrul istoric al Vienei in care vom descoperi Monumentul Ciumei, Catedrala Sf. Stefan, Opera. Timp liber shopping in multitudinea de magazine de pe Mariahilfer Strasse. Ne indreptam catre capital Ungariei - Budapesta. Seara, optional, Croaziera pe Dunare by night cu cina festiva (include: vaporas, ghid local, cina festiva bufet cu bauturi si muzica, pret 40 euro/ pers). Cazare Hotel in zona Budapesta.

Ziua 14
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire dupa miezul noptii in functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic.Plecari: Bucuresti, Rm Valcea, Pitesti, Ploiesti, Targoviste
Transbordare:
Targoviste - Bucuresti - retur = 20 euro / pers (Targoviste - Hotel Valahia)
Ploiesti - Bucuresti - retur = 15 euro / pers (Ploiesti - Petrom Metro)
*Transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un nr.mai mic de persoane, tariful se recalculeaza.

Excursii optionale:
1.Excursie Barcelona (cuprinde vizite la  cele mai importante repere turistice ale Barcelonei: Portul Olimpic, casele Gaudi, Piata Spaniei, Stadionul Camp Nou, Montjuic si Piata Cataloniei cu oprire la Sagrada Familia (plata la intrare) - Tarif 35 euro/ pers, minim 25 participanti 
2.Excursie Manastirea Montserrat + Andorra la Vella centrul spiritual al Cataluniei. Manastirea este situata intr-un cadru natural deosebit, intr-o rezervatie naturala, la o altitudine de 700 m si la 48 km de Barcelona. Montserrat dateaza din anul 1025 si adaposteste o statueta facatoare de minuni ce o reprezinta pe Fecioara Maria (La Moreneta) care a fost descoperita intr-o pestera in munte in anul 880 - Tarif 50 euro/ pers, minim 25 participanti
3.Seara Flamenco - include (transport, muzica live, dans, spectacol flamenco, bauturi) la Castelul Medieval Tordera - Tarif 50 euro/ pers

Pretul include: 
- transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international; 
- 7 nopti cazare + mic dejun Hoteluri 3* (2* sau 4* in mod exceptional); 
- 6 nopti cazare + mic dejun + cina Hoteluri 3* in Costa Brava; 
- ghid de turism atestat.

Pretul nu include: 
- asigurarea medicala + storno; - intrarile la obiectivele turistice si ghizii locali; 
- taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata, se va achita cash de catre turisti la receptie; excursiile optionale (Croaziera pe Dunare by night cu cina festiva 40 euro/ pers, Excursie Barcelona 35 euro/ pers, Excursie Montserrat + shopping Andorra la Vella 50 euro/ pers, Seara Flamenco 50 euro / pers); 
- orice alt serviciu care nu este mentionat.

Avans: minim 100 euro / pers in termen de 7 zile de la efectuarea rezervarii. Diferenta se achita cel tarziu cu 15 zile inaintea plecarii.
Supliment single: 215 euro / pers. 
Grup minim 25 persoane.

Tarife copii: Copii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare si loc in autocar, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 40% din pret pachet (275 euro)
Copii cu varste 5 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita 70% din pret pachet (480 euro), beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar .
Copiii cu varsta peste 12 ani sau copii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Acte necesare: Carte de identitate sau pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazier juridic. Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.

Nota: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului. Excursiile optionale se organizeaza pentru un minim de 25 de participanti.

Observatii:
- tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
- ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
- conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
- agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
- efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
- pentru grupuri mai mici de 30 persoane, transportul se va realiza cu minibus sau midiautocar;
- transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer;
- prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a)30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b)70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c)100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d)100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e)100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f)100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g)100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h)100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bucuresti - Costa Brava
Transport Autocar Costa Brava - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din Bucuresti catre CIRCUIT SPANIA - COSTA BRAVA - ELVETIA - COASTA DE AZUR, Toate locatiile, Elvetia