Ziua 1
Plecare la ora 06:00 din Bucuresti (Piata Unirii Aleea Dealul Mitropoliei) pe traseul - Pitesti - Rm Valcea - Sibiu -Nadlac. Seara optional Croaziera pe Dunare by night cu cina festiva (include : vaporas, ghid local, cina festiva bufet cu bauturi si muzica, pret 40 euro/ pers). Cazare Hotel in Budapesta.

Ziua 2
Mic dejun. Plecare catre Viena. Tur panoramic Viena cu autocarul pe parcursul caruia veti putea admira frumusetea unica si echilibrul perfect al Ringului Vienez, Ministerul de Razboi, Opera, Piata Maria Tereza - strajuita de Muzeul de Istorie Naturala, Primaria. Turul continua pietonal in centrul istoric pentru a admira Catedrala Sf. Stefan, Palatul Hofburg, Monumentul Ciumei si strazile renumite pentru magazinele luxoase si terase elegante Cazare Hotel in zona Salzburg.

Ziua 3
Mic dejun. Tur de oras Salzburg in care vom admira orasul natal al lui Mozart si vom vizita exterior: Cetatea Salzburg, Dom-ul, Casa Mozart, Gradinile Mirabell. Ne indreptam apoi catre zona de poveste a Bavariei unde vizitam : Castelele Neuschwanstein cel mai frumos si cel mai vizitat castel al Germaniei si Castelul Hohenschwangau ( in acest Castel a copilarit Ludovic al-II-lea). Cazare Hotel zona Memmingen/ Kempten.

Ziua 4
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau Excursie optionala Cascada Rinului - Zurich - Lucerna - Vaduz (Tarif 50 euro/ pers, minim 25 participanti) in care vizitam Cascada Rinului din Schaffhausen cea mai mare cascada din Europa pentru a admira spectaculoasa cadere de apa. Ne indreptam apoi catre Zurich - cel mai mare oras si inima comerciala a Elvetiei. Tur pietonal Zurich cu insotitorul de grup in centrul istoric al orasului. Dupa turul de oras vom pleca catre Lucerna - o alta statiune celebra din tara cantoanelor.Principala atractie o constituie Kapellbrucke - Podul cu Capela construit din lemn in Sec XIV. Incheiem excursia optionala cu o scurta oprire in Vaduz, capitala Liechtenstein. Cazare Hotel zona Memmingen/ Kempten.

Ziua 5
Mic dejun. Ne indreptam catre Berna - capitala Elvetiei, unde vom face un tur de oras cu vizitarea panoramica a principalelor obiective turistice: Orasul istoric, Catedrala, Parlamentul, Orologiul astronomic si Turnul cu ceas. Ne deplasam catre Lausanne (tur pietonal) cu trecere prin renumita statiune Montreux. Plecam catre Geneva unde ne vom bucura de un tur pietonal si vom admira: Catedrala St Pierre, Primaria, Jet d eau marea fantana arteziana - simbol al Genevei si sediul O.N.U, Maison Tavel. Cazare Hotel in zona Annecy / Annemasse

Ziua 6
Mic dejun. Ne continuam drumul ne indreptam catre faimoasa statiune Chamonix din Alpii Francezi. In cazul in care vremea ne va permite vom urca cu cea mai moderna telecabina din Europa, catre statia Aiguille du Midi (3.842m) de pe Mont Blanc (Atentie pentru turistii care vor urca cu telecabina, imbracamintea trebuie sa fie una de iarna, adecvata altitudinii). Vom avea parte de peisaje de vis in care putem admira, in departare, printre norii albi care plutesc pe cer, piscuri si mai inalte: Dome du Gouter (4304 m), Refuge Vallot (4362 m), Maudit (4365 m), Mont Blanc du Tacul (4248 m) si bineinteles semetul, Mont Blanc (4810 m) Vom traversa din Franta catre Italia. Cazare Hotel in zona Genova/ Savona.

Ziua 7
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau Excursie optionala Coasta de Azur (tarif 40 euro/ pers) in care vom petrece o frumoasa zi in principatul Monaco - Nice- San Remo. In Monaco se viziteaza Palatul Princiar, vom avea ocazia sa vedem Portul si faimosul Casino dupa care ne vom indrepta catre Nice - bijuteria Rivierei Franceze. Tur panoramic pe renumita Promenade des Anglais, vestita artera din centrul Nisei. Retur catre Savona cu trecere prin San Remo renumita statiune. Cazare Hotel in zona Genova/ Savona.

Ziua 8
Mic dejun. Plecare catre Milano unde vizitam Galeriile Victor Emanuel si Domul. Ne continuam traseul catre Verona unde admiram Casa Julietei, Piata delle Erbe. Sosire Cazare Hotel in zona Padova.

Ziua 9
Ziua 9: Mic dejun. Plecam spre Postojna (Slovenia) pentru a vizita cea mai mare pestera a Europei, aflata pe lista Unesco,impresioanta prin galeriile sale. Ne indreptam spre Budapesta pe langa lacul Balaton, cel mai mare lac termal al Europei. Seara optional, participam la cina festiva la CRAMA BORKATAKOMBA (program folcloric, masa festiva - meniuri specific artei culinare maghiare, bautura, muzica lautareasca; pret - 40 euro / pers) Cazare Hotel in zona Budapesta.

Ziua 10
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire dupa miezul noptii in functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic.


Plecari : Bucuresti, Rm Valcea, Pitesti, Targoviste, Ploiesti
.
Pretul include: - transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international; 
- 9 nopti cazare + mic dejun Hoteluri 3* (2* sau 4* in mod exceptional) ; 
- ghid de turism atestat;

Pretul nu include: 
- asigurarea medicala + storno; 
- intrarile la obiectivele turistice si ghizii locali (muzee, Domul, Postojna etc);  
- taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata , se va achita cash de catre turisti la receptie;  
-excursiile optionale (Croaziera pe Dunare by night cu cina festiva 40 euro/ pers, Cascada Rinului - Zurich - Lucerna - Vaduz 50 euro/ pers, Excursie Coasta de Azur 40 euro/ pers) ; Tarif dus- intors pentru urcare cu Telecabina la Mont Blanc (aprox 100 euro /pers); cina festiva la CRAMA BORKATAKOMBA - 40 euro/pers; 
-orice alt serviciu care nu este mentionat.

Avans minim la inscriere : 100 euro / pers . Diferenta se achita cel tarziu cu 15 zile inaintea plecarii.

Supliment single 180 euro / pers.

 Grup minim 25 persoane.

Tarife copii :
Copii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare si loc in autocar, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 40% din pret pachet (215 euro)
Copii cu varste 5 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita 70% din pret pachet (380 euro), beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar .
Copiii cu varsta peste 12 ani sau copii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Acte necesare : Carte de identitate sau pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat, sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste, va prezenta cazier juridic . Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.


Nota: locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului

Excursiile optionale se organizeaza pentru un minim de 25 de participanti.

OBSERVATII:
tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
pentru grupuri mai mici de 30 persoane, transportul se va realiza cu minibus sau midiautocar;
transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer;
prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a)30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b)70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c)100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d)100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e)100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f)100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g)100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h)100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bucuresti - Geneva
Transport Autocar Geneva - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din Bucuresti catre CIRCUIT 10 ZILE ELVETIA - BAVARIA - COASTA DE AZUR - MONT BLANC, Toate locatiile, Elvetia

Verifica tarife si disponibilitate